tattooed man1

Josef Loco – en galen influencer eller helt vanlig tatuerare?

Blogg

Josef Sattarovs alias Josef Loco skvallrar lite om att här finns en galen typ som är öppen för allt. “Loco” är i vart fall det spanska ordet för galen, och det är inte helt osannolikt att Sattarov valt sitt alias med medveten omsorg. Många menar att det också är en passande beskrivning på denne influencer/tatuerare.

Josef Loco – känd från Ex on the beach

Den norrländske tatueraren Josef Loco gjorde sitt namn känt genom sin medverkan i reality-programmet Ex on the beach. Där blev det minst sagt mycket drama, som satte spår i skvallriga artiklar i tidningar som Hänt i Veckan i flera år framöver.

I Ex on the beach klev Josef “Loco” Sattarov fram som en riktig tjejtjusare, som både damer och herrar dreglade över både på stranden och hemma i TV-sofforna. Snacket om Locos romantiska erövringar gick hett på nätforum och bloggar över hela internet. Särskilt när han dejtade någon av tjejerna som själva var kända från reality som Paradise Hotel.

Men kanske gick det lite väl hett till. I alla fall om man får tro de trådar på nätforumet Flashback som lyfter den våldtäktsdom Josef Loco fått för oaktsam våldtäkt på en krogtoalett i Stockholm tidigt 2022. Här dog Locos attraktionskraft för alla de som sätter samtycke och respekt i främsta rummet när det kommer till alla typer av relationer.

Josef Loco vän med Abbe Blattelito

Tidningar som Nyheter24 har även kunnat rapportera om att Josef Loco uttalat sig om sin tidigare vänskap med influencer-kollegan Abbe Blattelito. Med tanke på att Abbe dömts till arton års fängelse för mord, är det förståeligt att Loco pratar om vänskapen i imperfekt.

Däremot lever alla stories kvar, inte minst de som lagts upp på Instagram. I internets odödliga arkiv lever den uppenbarligen dödliga vänskapen kvar, i form av bilder på vännerna Abbe och Loco med texten “Bröder 4-life”. Dessa bilder laddades dock upp innan det blev känt för Josef Loco att Abbe Blattelito mördat sin flickvän när flickvännens lilla dotter var hemma.

5 snabbfakta om Josef Loco – ålder, klädmärke, tatueringar, flickvän, alla bolag

  • Josef Loco är född 1991.
  • Josef Locos klädmärke heter Locos’ wear.
  • Josef Loco driver tatueringsstudion Josef Loco Studio.
  • Josef Locos senaste flickvän heter Isabelle Gustafsson.
  • Josef Loco har flera bolag registrerade på Allabolag.

Josef Loco på Instagram och sociala medier

Tidigare år har Josef Sattorov aka Josef Loco gjort sig en framgångsrik karriär som influencer på sociala medier. Särskilt i kombination med den rena affärsverksamheten har Loco kunnat finansiera ett extravagant liv i sus och dus, med dyra kläder och andra vanor.

Efter att domen mot Sattorov föll i februari 2022 är dock Josef Locos konto på Instagram satt på privat. Det är alltså svårt för en utomstående att följa hans liv på samma sätt som förr. Däremot är Josef Loco Studios hemsida fortfarande i full sving, och verkar fortfarande ta emot bokningar på bokningssidan BokaDirekt.

Josef Loco Studio – en tatuerares resa

Josef Sattorov började sin bana som tatuerare i norrländska Luleå. På hemsidan beskriver han sitt brinnande intresse för tatueringskonsten som en verklig passion, även efter att han flyttat till Johanneshov. I dag hittar du alltså Josef Loco Studio söder om söder i Stockholm.

Josef Loco menar att ha funnit sin motivation i den misstro han mött som ung, då ingen trodde på honom och hans tatueringskonst. Att överkomma detta hinder och bevisa för omvärlden att han var någon att räkna med verkar ha varit en stark drivkraft i karriären. 

Slutet för Josef Loco

Många av de nätforum som gräver ned sig i kriminalfall menar att det talas alldeles för tyst om att Josef “Loco” Sattorov dömdes för våldtäkt i början av 2022. Borde inte en sådan dom innebära slutet för en influencer i dagens medvetna samhälle? Kanske beror detta på vad man menar med om något talas om eller inte.

Den som söker information om att Josef Loco dömts för brott behöver inte leta länge. Straffet ska enligt vissa källor uppgått till åtta månaders fängelse. Därefter ska brottet vara sonat, och Loco återvänder till samhället som en fri man. Hur samhället sedan förhåller sig till Josef Sattorov, är upp till var och en. Klicka på följ-knappen, eller inte?