influencer1

Melina Criborn – influencer och platschef

Blogg

Melina Criborn bor i Stockholm och delar med sig av sitt liv på sociala medier. Många känner igen henne från bilder med syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso som är nära vänner till Melina. Vad du kanske däremot inte visste är att hon förutom att vara influencer också driver ett företag tillsammans med sin mamma. Dessutom har hon två barn tillsammans med en känd svensk artist. Vem är Melina Criborn? – svaret kommer här.

Snabba fakta om Melina Criborn

ÅlderFöddes 30 april 1990
Familj Två barn, Cleo och Jack, tillsammans med Jacob Criborn
JobbÄr influencer och driver en skönhetssalong
Tidigare namnMelina Sundberg Hultner

Melina Criborn blev bland annat känd genom Youtube

Melina Criborn dök upp på flera sociala medier redan långt innan hon själv var känd för offentligheten. Bianca Ingrosso, en av Sveriges största influencers, är också en av Melinas bästa vänner. Likaså Biancas lillebror, artisten Benjamin Ingrosso. Därför syntes Melina tidigt på deras sociala medier, och även hos andra influencers eftersom hon rörde sig i de kretsarna.

Melina Criborn dök ofta upp på Biancas Youtubekanal i en och annan vlogg och i Instagramflödet, och snabbt blev hon igenkänd av följarna. Att hon dessutom hade en partner som är en känd musiker gjorde att hon snart hade en plats i rampljuset.

Med tiden samlade Melina på sig följare på olika plattformar, och när hon sedan började publicera egna videor på Youtube fanns det alltså många som redan kände igen henne. Med tiden har hon skapat en Youtubekanal som idag har nästan 18 000 prenumeranter där hon lägger upp videor hyfsat regelbundet. Förutom detta är hon desto mer aktiv på Instagram där hon har närmare 110 000 följare.

Melina Criborn tjänar pengar på flera sätt


Idag drar Melina säkerligen in en summa pengar på sina sociala medier, men det här är inte hennes enda inkomstkälla. Redan innan Melina tog plats i rampljuset drev hon, tillsammans med sin mamma, en salong med namn Serenity. Där har hon jobbat som platschef under en lång tid men tar också emot kunder. 

Det är genom jobbet på Serenity som Melina fick kontakt med många kändisar från influencer-Sverige. Men salongen har såklart också fungerat som en viktig inkomstkälla för Melina. Hur det går för salongen idag är osäkert, eftersom det finns källor som säger att salongen har sålts av Kronofogden, men hur som helst är den fortfarande i drift.

Melinas yrkesliv består alltså av flera olika delar. Här är en lista över saker hon har kommit att bli känd för:

  • Syntes från början på andra influencers sociala medier, som Bianca Ingrossos Youtube och Instagram.
  • Var även med då och då i succéserien “Wahlgrens Värld” (en realityserie om familjen Wahlgren/Ingrosso) som en av Bianca och Benjamins nära vänner.
  • Driver tillsammans med sin mamma den populära salongen Serenity dit många svenska kändisar kommer.
  • Har idag byggt upp en egen följarskara på sociala medier, främst Instagram, där hon delar med sig av sitt liv.

Melina Criborn är mamma till två barn

Melina Criborn har också blivit ett namn man känner igen eftersom hon är gift med en Jacob Criborn. Jacob har i över tio varit en del av den kända houseakten Nause, som gjort stor succé både i Sverige och runt om i världen. Gruppen har under åren haft olika sammansättning, men idag är det Jacob som ensam står på scenen medan partnern Leo endast är med i studion.

Jacob Criborn är också pappa till Melinas två barn. Tillsammans har de dottern Cleo och sonen Jack som föddes sommaren 2020 respektive våren 2022. Barnen visas frekvent upp på Melinas Instagram och har blivit populära hos följarna. De nära vännerna Benjamin och Bianca Ingrosso har också utnämnts som gudfar respektive gudmor till varsitt barn.