Blaser R8 jaktvapen

Nytt jaktår med Blaser R8?

Blogg

Årets jaktsäsong står för dörren och många jägare med mig vill genomföra den lyckad och säker. Jakten är en stor av mitt liv och jag vill nu berätta för er om ett nytt jaktvapen som kanske kan intressera er bloggläsare.

En tidig morgon i september fick jag möjligheten att prova nya Blaser R8 av en entusiastisk vän i jaktlaget. Det tog inte många minuter innan jag kände att detta är ett vapen jag vill tillbringa mycket tid med i markerna. Under mina tjugo år som jägare har jag aldrig upplevt älgjakts-premiären på ett bättre sätt. Denna magiska höstmorgon blev jag en bättre skytt och jag kan bara skylla på Blaser R8. Det var roligt att skjuta med Blaser R8. Detta blev ett jaktminne för livet!

Ett säkert jaktvapen för dig med höga krav

Blaser R8 är mitt tycke den perfekta studsaren för skytt och jakt. I min smak är vapnet både snyggt och säkert. När magasinet tömts går det inte att avfyra vapnet, vilket gör skjutvapnet till ett trygg pjäs sett ur ett säkerhetsperspektiv. En unik upplevelse, jag kände mig avslappnad och samtidigt fokuserad detta tack vare funktionalitet och design. Geväret är väldigt skönt att hålla i tack vare fina läderdetaljer. Jag har verkligen fått upp ögonen för denna bössa och vill varmt rekommendera bloggens läsare att prova Blaser R8 om ni får tillfälle. Min entusiastiska vän i jaktlaget känner samma sak och vi ser fram mot många härliga naturupplevelser tillsammans i höst.

Stora möjligheter

Det finns stora möjligheter med Blaser R8, då många delar kan skräddarsys efter dina behov. Ett mycket lättskjutet vapen som med största sannolikhet bli min nya jaktkamrat för framtida säkra, jaktminnen.Vapnet har toppkvalitet i mina ögon. Smidigt, bra precision och funktion, passar för både jakt på älg och fågel. Jag har provat många bössor genom åren och detta tillhör det bättre Blaser R8 kanske är marknadens bästa.

Det som är unikt med vapnet är att man kan välja tillval utifrån behov. Många väljer att kalla det ett så kallat ”plattformsvapen” och med det menas att du kan välja hur du vill ha det angående tillbehören fäste, kaliber, pipa, slutstycke, förkolv. Det här innebär för dig som jägare att det är ett väldigt smidigt vapen att plocka isär men även sätta ihop. Finns många fördelar med detta och i jämförelse med andra vapen står dem sig slätt. Sammantaget blir skjutglädjen större med Blaser R8 i jämförelse med konkurrenterna. Min erfarenhet är lång så jag vet vad jag talar om. Hoppas ni blivit nyfikna och suga på att prova själva när tillfälle ges.

Det är lätt att förstå att många gillar detta jaktvapen, genuint och har en skön känsla i handen samt leverera på det mesta sett ur ett design- och funktionsperspektiv. Om jag måste negativ på något sätt så är det väl priset, men man får vad man betalar för. I detta fall ett riktigt bra skjutvapen för din jakt.