Kontakt

Välkommen till kontaktsidan för Marcus Oskarsson! Vi är alltid glada att ta emot feedback och förfrågningar från våra besökare och läsare. Nedan finner du två alternativ för att komma i kontakt med oss.

För annonsering, använd Skype

Vi föredrar kommunikation via Skype när det gäller annonsering på vår sajt. Det gör det enklare för oss att hantera dina förfrågningar och se till att allt går smidigt. Om du är intresserad av att annonsera på vår sajt, använd Skype för att kontakta oss. Vårt SkypeID är live:.cid.d5c381bed0056b6c. För att underlätta för dig har vi sammanställt en tabell nedan där du hittar vårt sajtnamn och SkypeID.

Namn SkypeID
Marcus Oskarssonlive:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Du kan även använda kontaktformuläret nedan för att kontakta oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor och förfrågningar så snart som möjligt. Vi vill dock påpeka att på grund av högt spam-filter kan vissa av dina meddelanden hamna i skräpposten. Därför föredrar vi kommunikation via Skype för en snabb och pålitlig hantering av dina ärenden. Men tveka inte att använda kontaktformuläret om du föredrar det. Tack för att du besöker Marcus Oskarsson!