Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

smiling woman in shallow focus photography

Clark Olofssons dotter Alexandra

Sveriges mest kända bankrånare heter Clark Olofsson. Han har haft ett liv fullt av bankrån och andra brottsliga handlingar. Dessutom har han haft passionerade förhållanden med olika kvinnor. Clark har också fått många barn och en av döttrarna är Alexandra. Låt oss djupdyka i hans memoarer och ta reda på vem Alexandra egentligen är.

Memoarer vägleder om Alexandra

Clark Olofsson har i sina memoarer delat med sig av olika händelser som präglat hans liv. Det är allt från bankrån till hur han förförde kvinnor på anstalten där han fick avtjäna sitt straff. Han fick snabbt ett rykte om att inte bara vara en skicklig bankrånare utan även att charma kvinnor. I memoarerna framkommer att Clas förförde allt från psykologer till lärare som var verksamma under hans tid på anstalten.

Clark fick totalt 6 barn

Bland många passionerade förhållanden med olika kvinnor fastnade Clark för Madiorie Britmer som han förlovade sig med. Dessutom fick han barn med henne 1967 men strax därefter tog förhållandet slut. Under en tågresa samma år träffade Clark kvinnan Marijke Demuynck. De förälskade sig snabbt och mot alla odds gifte de sig 1976 trots att Clark hamnat i fängelse. Marijke och Clark fick 3 söner och därutöver fick Clark även två döttrar. Clark Olofssons dotter Alexandra är alltså ett av de 6 barnen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *