Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

silhouette of person's hands forming heart

Mötesplatsen – Hitta kärleken

Plattformen startade år 2001 och erbjuder trygg och seriös dejting för både kvinnor och män. Efter inloggning på plattformen kan du söka efter den stora kärleken oavsett ålder. Är du en person i dina bästa år som känner att det redan är försent så borde du bli medlem här.

Om Mötesplatsen

Mötesplatsens motto är: ”Vi älskar kärleken” och detta märks tydligt. Plattformen är uppbyggd för att du som medlem på ett enkelt sätt ska kunna komma i kontakt med andra likasinnade. Genom att göra deras matchningstest kan du finna likasinnade vilket ger större chanser att lära känna nya personer.

Plattformen finns också till för seniorer som lite senare i livet vill träffa kärleken. Låter det lockande borde du passa på, för hos Mötesplatsen finns någon för alla.

Här finns medlemmar från Malmö i söder till Härnösand, som är i mitten av landet, till Norrbotten.

Logga in enkelt – så går det till

Genom att bli medlem på plattformen kan du göra en enkel log in för att se vad som väntar. När du har loggat in kan du besöka olika profiler och gilla dess profilsida.

Personen får sedan reda på vad du tycker direkt och ni kan börja prata med varandra. Vem vet, kanske är det din stora kärlek som väntar.

Pris för att vara medlem på Mötesplatsen

Att registrera sig på Mötesplatsen är gratis och som gratismedlem kan du söka efter andra singlar. Dessutom kan du hålla koll på vem som besökt din profil. Det finns också ett så kallat VIP-medlemskap och med det abonnemanget får du tillgång till alla funktioner inne på plattformen. Du kan bland annat kontakta andra medlemmar via personliga meddelanden. Priserna för VIP-medlemskap är följande:

  • 1 månad för 299 kronor.
  • 3 månader för 199 kronor per månad.
  • 6 månader för 149 kronor per månad.

Vad krävs för att hitta kärleken på Mötesplatsen?

Mötesplatsen skriver själva på sin hemsida att du behöver ha en bra presentation för att hitta en lyckad dejt som i sin tur kan leda till ett förhållande. Du kanske inte är ute efter att träffa kärleken på Mötesplatsen utan kanske bara vill finna en ny vän. Var då noga med att skriva det tydligt redan i din profiltext för att undvika missförstånd senare.

En bra presentation lockar till sig många besökare och det leder i sin tur till att du skapar många nya kontakter. Har du många nya kontakter så ökar chanserna till att träffa den stora kärleken om du så önskar.

Din presentation kan du likna vid ett skyltfönster och den texten gör att dina besökare får ett första intryck av dig. Du bör anstränga dig för att göra din presentation bra och du bör uppdatera den ofta. Då håller du den aktuell och du kan låta din personlighet komma fram så mycket som möjligt. En annan viktig sak är att dela med sig av bilder från din vardag, för att ge besökaren en helhet av vem du är som person.

Använd Mötesplatsens sökfunktion

När du är klar med skrivandet av din presentation och känner dig nöjd är det dags att söka efter andra singlar. Det gör du lättast genom att använda den sökfunktion som finns inne på plattformen. Sökfunktionen underlättar din dejting och du kan till exempel söka singlar i geografiska områden eller se vem som är online just nu.

Du kan också söka efter singlar i utvalda städer, utifrån var du befinner dig i dagsläget eller utifrån var du bor. Kanske är det så att du befinner dig tillfälligt i Jönköpings län eller i Oviken. Då kan du söka singlar på dessa platser genom att använda Mötesplatsens karta.

Sökfunktionen låter dig också ställa in olika andra filter. Till exempel om du önskar att din framtida partner ska vara vegetarian, ha samma intresse för musik eller ha blå ögon.

Hur du tar kontakt med andra medlemmar

Är det så att du funnit någon intressant person i Tranemo, Varberg, Örebro, Falkenberg, Jönköping eller varför inte i Värmland. Då kanske du vill kontakta denna personen och det gör du lättast genom att skicka ett meddelande. I detta meddelande kan du skriva en fin komplimang. Första intrycket är alltid det viktigaste och att skriva något fint är bara positivt.

Innan du tar kontakt med en person kan det vara bra att läsa i personens profil. På så sätt kan du få reda på om ni matchar varandra med till exempel liknande intressen, värderingar eller annat. Detta är också något ni kan prata om och hittar ni likheter snabbt kommer konversationen att flyta på utan problem.

Ett tips är att skriva om något som personen har nämnt i sin profil. Du visar då på att du är engagerad och att du lägger vikt vid att faktiskt engagera dig i vad personen tycker är viktigt i livet. Engagemang brukar uppskattas.

Trygg dejting på Mötesplatsen

Mötesplatsen granskar alla bilder och profiler för att alla medlemmar ska känna sig helt trygga och bekväma med att leta efter kärleken. Det finns många funktioner hos plattformen som bidrar till att skapa en trygg och säker plats att vistas på och dessa är väl genomtänkta.

Om det skulle uppstå några tråkigheter eller om du har några frågor finns Mötesplatsens kundtjänst på plats alla dagar mellan klockan 08.00 – 23.00. Under dessa öppettider arbetar de med att ta hand om alla ärenden som kommer in. De arbetar också aktivt med att godkänna profiler och alla frågor besvaras inom 24 timmar.

Är det så att du känner dig obekväm kan du alltid blockera andra medlemmar så att de inte längre kan kontakta dig på Mötesplatsen. De kan inte heller söka efter dig och förutom det finns det också en funktion som kan filtrera meddelanden som är stötande.

Är det så att du ändå, mot förmodan, skulle ta emot sådana kan du anmäla detta till kundtjänst.

Anonymitet och säkerhet

När du har gjort en login på Mötesplatsen och fått kontakt med någon som du finner intressant behöver du inte uppge ditt riktiga namn direkt. Du bestämmer själv och finner du det mer tryggt att vara anonym så ska du vara det. Tänk på att aldrig lämna ut ditt riktiga namn, telefonnummer, e-postadress eller annat som kan identifiera dig i den första kontakten med en annan person.

Genom att använda mötesplatsens meddelandefunktion kan du också känna dig helt trygg i att du är anonym. Därför är det viktigt att du försöker att lära känna personen innan ni börjar prata utanför plattformen.

Läs mer på Mötesplatsens blogg

Mötesplatsen delar med sig av inlägg som bland annat ger tips på vad du ska göra för att träffa rätt person i sommar samt vad du ska göra för att få en magisk sommar som singel. Här finns också reportage från verkligheten om kärlekspar som träffat varandra på Mötesplatsens dejtingsida. De delar med sig av sin historia och hur de gått tillväga för att finna sin stora kärlek.

Mötesplatsen finns tillgänglig för alla plattformar

Du kan besöka Mötesplatsen via din dator, din surfplatta eller varför inte ladda ner den till din smartphone. På så sätt kan du alltid vara tillgänglig och redo för att träffa din nya kärlek.

Vem vet, kanske är det så att du vill ta en spontan dejt med någon som du får kontakt med på väg hem från jobbet en solig dag. Ta chansen och se vart den leder dig direkt idag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *